Diner
Heerlijk om mee te beginnen
met een vleugje tijm.
met een kaasbroodje.
lekkere broodbol van Bakker Samberg met diverse sausjes en kruidenboter.
in knoflookolie uit de oven.
met rucola, kappertjes, parmezaanse kaas, pijnboompitjes en zwarte truffelmayonaise.
met spekjes en ui en huisgemaakte knoflooksaus.
met gerookte zalm en dillemayonaise, 2 stuks.
champignons met knoflook en kaas overbakken, geserveerd met stokbrood.
Hoofdgerechten
Schnitzel uit de pan met gebakken spekjes, uien en champignons.
Kippendij, paprika, champignon, ui afgeblust met sesamsaus.
van kikkererwten, paprika, ui en tomaat, geserveert met rijst.
Lekker nagenieten
2 wafels met hazelnootijs, caramelsaus.
roodfruitcrumble met een verfrissende bol frambozenijs en slagroom.
vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom.
bolletje vanille-ijs met aardbeiensaus en slagroom.
Of een lekkere specialcoffee
koffie met frangelico en slagroom.
Het diner serveren we vanaf 17.00 uur